Ashkon Website Block 3.17 + Crack

2 Nisan 2010 Cuma


Website Block, Internet Explorer'da gösterilmesini istemediğiniz web sitelerini engellemenizi sağlayan bir yazılım. İnternete girdiğinizde görmek istemediğiniz siteleri engelleyen bu yazılım, o site açıldığı zaman karşınıza boş bir sayfa gelmesini sağlıyor. Web sitesinden içerik aktarımını kesen bu yazılım, çocuklarınızın girmesini istemediğiniz siteleri engelliyor. Yazılım şifre ile çalıştığı için girilmesini istemediğiniz siteler listesinin şifresiz değiştirilmesini de engelliyor. Crack mevcuttur.

Boyut: 5,30 MB


Pixarra TwistedBrush Pro Studio 16.19 + Keygen


Pixarra TwistedBrush, sanatçılar ve amatör olarak grafik tasarım ile uğraşanlar için hazırlanmış bir programdır. Alanında en güçlü olan Pixarra TwistedBrush'ın kullanımı da bir o kadar kolaydır. Birçok özelliği bulunan Pixarra TwistedBrush ile hayal edemeyeceğiniz fırça darbelerini hazırlamaya başlayın. Keygen mevcuttur.

Boyut: 16,5 MB


Vista Start Menu 3.6 + Patch + Crack


Vista Start Menu programı ile başlangıç menünüzü Vista görünümüne çevirebilirsiniz. Crack mevcuttur.

Boyut: 6,51 MB


Anti Trojan Elite 4.6.6 + Patch + Crack


Anti Trojan Elite bir kötü niyetli yazılım kaldırma aracıdır. Malware olarak tabir edilen ve zarar verici kodlar ile yazılmış olan yazılımlar içerisinde trojanlar da bulunmaktadır. Türkçe ifadesiyle truva atı denilen bu zararlıları Anti Trojan Elite yazılımı sistem üzerinden silebilmektedir. Sisteminizdeki dosya, klasör ya da kayıt defterindeki truva atlarını algıladıktan sonra, bu zararlıları sistemden temizleyebilmektedir. Patch ve crack mevcuttur.

Boyut: 7,46 MB


Dekart SIM Manager 2.8 + Keygen


Dekart SIM Manager; SIM kartlarını yönetmeye, okumaya, düzenlemeye, telefon defteri yapmaya, oluşturmaya, telefon defterinin yedek kopyasını geri yüklemeye, etkinleştirmeye, değiştirmeye ya da PIN kod (PIN1) engelini çözmeye imkan tanıyan bir araçtır.

Telefon defterini CSV biçiminden/biçimine alabilir/gönderebilir (değerler noktalı virgülle ayrılmalıdır). Dekart SIM Manager, PC/SC tanımlamasıyla akıllı kart okumaya uyumluluğu destekler. Programın kullanımı kolay ve birkaç dakika içinde kurulabilir. Keygen mevcuttur.

Boyut: 6,14 MB


SimCity 4 + Keygen + Crack (ISO)


SimCity 4'te amaç, bir belediye başkanı olup şehrimizdeki simleri en iyi şekilde yaşatmak ve şehri yatırımlarla daha değerli bir şehir haline getirmektir. Oyunda, geliştikçe yeni binalar ve yeni mekanlar, evler, dünyanın tanınan yapıtlarını da yapabilmekteyiz (bu yapıtlar arasında Ayasofya Müzesi de bulunmaktadır). Bu serisi diğer serileri arasında büyük bir fark olup gelişme kaydetmiştir. En büyük fark şehirleri parçalara ayırılabilmesi ve birleştirilebilmesi; her birinin ayrı ayrı geliştirilebilmesidir. Bölgesel oyun kavramı SimCity'nin bu serisinde başka bir boyuta ulaştı. Yeniliklerinden biri de 3 tane küçük alan büyüklüğündeki yeri de kontrol edebilmesidir. Oyunda en geniş alan 256x256 olup gerçek hayatta bu ölçü 4 km karelik bir alana eşittir. Bu versiyonunda tek kişiye bağlı diğer şehirler de geliştirilebilmekte. Bu sayede şehirdeki nüfus da büyük oranlara çıkartılabiliyor.

SimCity 4 kullanıcılarına pek çok seçenek sunmaktadır. Ayrıca farklı konularda danışılabilecek uzmanlar da yeni sürüme eklenmiş. SimCity 4 bireysel binaları finanse edebilmek için yeni özelllikler getirmiştir. Kamu hizmet kuruluşları için bakım masraflarına SimCity 4'te ayarlayabilme özelliği getirilmiştir. Keygen ve crack mevcuttur.

Boyut: 989 MB
RAR Şifresi: www.warezyukle.com

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5


Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5

back to top