Acronis Rescue Media 2010 Full ISO

26 Mart 2010 Cuma


Acronis Rescue Media 2010 Full ISO | 171.78 MB

Merkezi bir yönetim konsolu aracılığı ile ağınızda bulunan tüm bilgisayarlara, domain veya workgroup yapınıza bakmaksızın, tek bir noktadan ulaşılabilir.

Bu konsol ile sunucu, masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarınıza yükleme ve yedekleme ile ilgili her türlü işlemi yapabilirsiniz. Acronis True Image Agent kurulumu yapabilir, Linux sunucular için Acronis True Image Agent kurulum paketleri hazırlayabilirsiniz.

Yine bu yönetim konsolu ile agent yüklü Windows ve Linux bilgisayarlarda imaj alma ve geri yükleme işlemlerini yönetebilirsiniz.

Acronis True Image Agent for Linux

Acronis True Image Management Console aracılığı ile Linux temelli sistemlerin uzaktan yedeklenip, geri yükleme yapılabilmesi için Linux Sunuculara kurulması gerekli olan agenttır.

Acronis Group Server ile ağda bulunan bilgisayarları gruplayarak, bu gruplarda yedekleme işleminin yönetilmesini ve durumlarının izlenmesi sağlayabilirsiniz. Gruplanmış makinalara görevler atayabilir ve bu görevlerin sonucunu izleyebilirsiniz.

Acronis Backup Server ile kullanıcı veya bilgisayar bazlı imaj ve yedekleme politikaları oluşturabilirsiniz. Ağda bulunan ve storage device'ın takılı olduğu bir bilgisayar üzerine kurulduğunda, bu bilgisayara bağlı olan storage device�a saklanan yedekleme arşivlerini, administratorun oluşturduğu kurallar çerçevesinde otomatik olarak yönetir. Bu kurallar maksimum imaj sayısı, maksimum imaj büyüklüğü veya 6 aydan eski imajların silinmesi gibi seçenekleri içerebilir.

ine Acronis Backup Server sayesinde imajları doğrudan storage device'lara alabilirsiniz. Acronis Backup Server yüklü olduğu makinadaki tape v.b. yedekleme ünitelerini tanır ve doğrudan bu cihazlara yedek alınmasını sağlar.

Acronis Remote Bootable Agent

Bu agent'ı yaratılmış olan bootable media veya Rıs paketine ekleyerek, bootable media veya Rıs sunucusundan boot etmiş olan bir bilgisayarı Acronis True Image Management Console ile yönetebilirsiniz.

Böylece, sistem yöneticileri blade sunucularıda içeren unattended sistemleri uzak bir lokasyondan geri yükleme yapabilirler.

Backup ve Restore opsiyonlarının yönetilebilmesi Yönetim konsolu aracılığı ile her bir bilgisayardaki yedek alma/ geri yükleme seçenekleri değiştirilebilirsiniz. Örneğin SQL Server yüklü bir makinada data capture yapılmadan önce SQL servislerini durdurabilir, capture işlemi bitdikten sonra ise tekrar başlatabilirsiniz. Başka bir makinada ise imaj alma işlemine başlamadan önce virüs taraması gerçekleştirebilirsiniz.

Acronis Universal Restore Server

Bir sistem imajı alındığı donanım üzerinde kolaylıkla geri dönülebilir fakat ya donanımsal bir sorun ile karşılaşılırsa yada donanım güncellemesi gerekirse

Acronis Universal Restore;

Acronis firmasının sunucu ve istemciler için geliştirdiği alınan imajı farklı bir donanıma yada sanal makineye geri dönmenizi sağlayan yeni bir opsiyonel modüldür.

Günümüzde mevcut sisteminizin sürekliliğini sağlamak için sistem imajını almak iyi bir çözümdür fakat donanım sorunları yaşandığında ve sisteminizi yenilemek istediğinizde bu sizin için çok büyük sıkıntılar doğurur. Örneğin bir anakart sorunu yaşadığınızda ve anakartınızı değiştirmek durumunda kaldığınızda yada mevcut sisteminiz eskidiğinde ve bir yenileme yapmayı düşündüğünüzde almış olduğunuz imajlarınız tamamen işlevsiz kalır.

Acronis Universal Restore'un bu yeni teknolojisi sayesinde eski donanımınızdan aldığınız imajı herhangi bir donanıma geri dönmeniz son derece kolaydır. Acronis Universal Restore tercihi ile alınan imajı farklı bir donanıma yüklemek için aldığınız imajdan sistemi başlatmanız yeterlidir. CD veya RIS sunucudan başlatılan geri yükleme işlemi sırasında kullanıcının belirttiği sürücüler, sürücü deposu ve Windows standard sürücü depolama klasörlerini kullanarak, uygun sürücüleri yükler ve sisteminizi farklı bir donanıma geri döndürür.

Acronis True Image Enterprise Server,

Acronis True Image Windows Server ve Acronis True Image Corporate Workstation ürünleriyle beraber kullanılabilen Acronis Universal Restore modülü kullanıcılarını işletim sistemini ve uygulamaları yeniden kurma,network ayarlarını yapılandırma vb. zahmetlerden tamamen kurtarak zaman ve işgücü tasarrufu sağlar.

Universal boot disk containing a software package for complete backup, allowing you to create exact images of hard disk and / or its individual sections, control sections - creation, transfer, merger, division.

The disc is a complete collection of the most popular utilities Acronis:
* Acronis BackUp & Recovery Advanced Server 11345
* Acronis True Image Echo Enterprise Server with Universal Restore 9.7.8398
* Acronis True Image 2010 Home PlusPack with Acronis Universal Restore 13.6053
* Acronis Disk Director Suite 10.0.2288
* Acronis OS Selector 10.0.2288

,
http://hotfile.com/dl/34735850/f6ff7d9/AcroResMedia2010.rar.html

0 yorum:

back to top