Bootvisle PC Hızlandırın

27 Mart 2010 Cumartesi

Bootvisle PC Hızlandırın

BootVis Microsoftun Windows Xp kullanıcıları için ürettiği bilgisayarının performans ayarlarını yapılmasını ve bilgisayarının gözle görülür şekilde hızlı açılıp kapanmasını isteyenler için ideal bir programdır.
Programımızı İndirin..

Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

Öncelikle Hızımızı Tespit Edelim
Programı açınız üstte bulunan sekmelerden Tracee tıklıyoruz açılan menüde Next boot + Driver delays seçeneğine basıyoruz karşımıza çıkan pencerede OK butonuna basıyoruz. PC miz yeniden başlayacak..

Bootvisle PC Hızlandırın

PC miz açılır açılmaz programımız çalışacak ve PC mizin o andaki performansını ve ne kadar sürede açıldığını ve kapandığını göreceğiz. Bu resimde uzun ve ucunda kare olan bir çubuk göreceğiz o çubuğun olduğu yer sizin sürenizdir. Çubuk 30 un üstünde ise PC mizin açılması 30 sn sürmüştür.

Performansı Arttırma
Geldik PC mizin performansını yükseltmeye bunun için aynı sayfadan Tracee ve açılan menüden Optimize System yazan yere tıklıyoruz.

Bootvisle PC Hızlandırın

PC miz yeniden açılıp kapanacak bu sefer açıldığında ayarları optimize edeceği için açılma süresi uzayacaktır. Fakat ekrandaki pencere kapanana kadar kesinlikle görevi sonlandırma yapmayın.

Bootvisle PC Hızlandırın

İşlemimizin bittiğinde ilk yaptığımız işlem olan Next boot + Driver delays seçeneğiniz uyguluyoruz. Ve açılma süremiz kısalmış olacak..

Bootvisle PC Hızlandırın

0 yorum:

back to top