FIFA 2010 | MULTi5 PROPHET | 2010 | PC-FULL | 3 Alternatif

9 Mart 2010 Salı

..:: FIFA 2010 ::..
(EN SEVİLEN FUTBOL OYUNU + SORUNSUZ %100 FULL!)

FİFA 2010 VERSIYONU ILE KARSINIZDA!


Resim


~~ Program Bilgisi ~~
Sunucu: Rapidshare.com + Filefactory + Netload.in
Boyut: 6.68 GB
Dosya Tipi: İso
Durum: Yüklendi



Görüntüler:

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim


Videolar:




Oyun Hakkında Açıklamalar;

Top Fizikleri

Lise fizik derslerinde uyumak yerine öğretmeni dinleyen herkes küre biçimli cisimlerin ilginç dinamiklere sahip olduğunu bilir. Üstelik futbol topu denen yaratık, içi hava dolu olduğu için yuvarlanır, zıplar, kendi başına bıraksanız kimbilir daha ne şaklabanlıklar yapar... Ama EA Sports'un bu basit gerçeği fark etmesi 9 senesini aldı. Bugüne kadar futbolcu ayağının doğal bir uzantısı gibi görünen FIFA topları nihayet özgürlüğünü kazandı. Artık top fizikleri tamamen kendi başına hesaplanıyor. Mesela futbolcular depar atarken topun daha fazla açıldığını ve yakındaki bir oyuncunun açılan topla direkt şut bile çekebildiğini görebiliyorsunuz. Bugüne dek rakip oyuncu ile topun ilişkisi topu çelmek ile sınırlıydı ve bunu yaptığında top onun ayağına yapışıp kalırdı. Artık bir oyuncunun ayağına kayıp topa müdahale edince topun müdahaleye göre ayaktan çıktığını görüyorsunuz ama kayan kişide kalmıyor. Gittiği yöne göre kim yakınsa topu kontrol ediyor. Burada tek rahatsız edici olan, topa kayan oyuncunun ayağa kalkmaktaki aşırı yavaşlığı. Defansın genelinde bu sorun var zaten. Kaymadan topa müdahale etmiş olsa da oyuncu genelde oyundan düşüyor ve kendine gelmesi birkaç saniye alıyor. Bu yüzden defansta çok daha dikkatli olmak lazım. Rakibe müdahale ettiğinizde başarısız olursanız bir anda rakibinizi kaleciniz ile karşılıklı harmandalı oynarken bulabiliyorsunuz. Ama korkmayın genelde gol olmuyor.

Topsuz Alan

İşte dualarımız gerçek oldu. Yıllarca FIFA'da topsuz alanda dikilen mumlara deli olup dururduk. Ama artık oyuncular top ayaklarında değilken de bir şeyler yapabileceklerini fark etmiş. Siz topu sürerken diğer oyuncular da ilerleyip pozisyon alma çabasındalar. Hatta "Q" tuşu ile oyunculardan birini depara kaldırıp koşu yoluna pas bile verebiliyorsunuz. Hala gerçek oyuncular kadar hareketli olmasalar da atak yaparken diğer oyuncular ilerlemenize yardımcı oluyor ve defansta kademe alma çabasına giriyorlar. Ayrıca "Z" tuşu ile pozisyona yakın ve müsait oyunculardan birini seçip onu yönlendirebiliyor ve havadan kısa paslarla defansın bir kademe ilerisine isabetli paslar atabiliyorsunuz. Bu özelliğe alışmak zor olsa da atak yaparken çok faydalı olabiliyor. Gerçi oyunda ciddi bir ofsayt sorunu var ve defansın arkasına pas atma girişimleri pek başarılı olmuyor. Her ofsayta düşüşümde Fenerbahçe maçlarını hatırlayıp "Hepiniz mi Güiza'sınız be!" diyesim geliyor. Belki zamanla bunun da kolay bir yolunu buluruz. Ama hala PES'deki akılcı pasların oyuna kattığı zevkten mahrumuz.

Oyun İçi Taktikler

Oyuna eklenen yeni bir özellik de oyun içinde tek tuşla taktik değiştirme ve önceden hazırladığınız taktikleri uygulama. Oyunda "Z" ve "C" tuşları ile taktik değiştirebiliyorsunuz. Böylece ayar menüsüne girip çıkmanız gerekmiyor. Özellikle multi-player oynarken rakibin "Bir saniye abi taktik değişicem" diye oyunu yarıda bölmesi kadar sinir bozucu bir şey yoktu. Ama asıl yenilikçi olan hazır taktikleri uygulama. Bu taktikleri siz belirleyemeseniz de korner veya serbest vuruş kullanırken hazır taktiklerden birini seçip uygulayabiliyorsunuz.


Yönetim İstifa

Ama oyunun müziklerinin yarattığı coşku kısa sürede oyunun menülerinde kaybolmanızla sona eriyor. Bugüne kadar gördüğümüz en kötü FIFA menüsü bu. Ne nerededir çözene kadar oyunun birçok özelliğini kaçırıyorsunuz. Hele Career modundayken bu adamlar hiç mi oyun menüsü görmemiş dedirtiyor. Bu sene FIFA eski senelere göre daha fazla stadyuma sahip. Ama boşuna sevinmeyin bunların içinde Türk stadı yine yok. Belçika, İsviçre, İskoçya gibi kendi ülkesi dışında kimsenin ilgisini çekmeyecek stadlar varken, bir tane bile Doğu Avrupa stadının olmaması hayal kırıklığı yaratıyor. Üstelik oyundaki turnuvaların hepsi de ulusal kupalar. Hadi bunu da geçtik, bir Dünya Kupası seçeneği olmamasının mazereti ne? FIFA'da Dünya Kupası illa 4 senede bir mi olmak zorunda? Rasgele kuralar ve bugünün kadrolarıyla dünya kupası oynamak isterdim ben açıkçası. Oyunda milli takımımız haricinde Türkiye Ligi de bulunuyor. Dört takımı bulunan Yunan Ligi dışında diğer ülkelerin genelde birer takımı var. Nerede Stau Buchrest, nerede Kızılyıldız? Koca Güney Amerika, Boca Juniors ve River Plate'den mi ibaret? FIFA 10'un bu konuda çok kısa kaldığı açık.

Yeni Oyun Modları

FIFA 10'un en çok merak uyandıran özelliği, yeni kariyer moduydu. Ama kendisi tam bir hayal kırıklığı. Menajerlik hissini bir parça olsun alamıyorsunuz. Her şeyden önce menüler korkunç. Transfer metodu önceki oyunlardan farksız. Lig lig, takım takım dolaşıp kendinize oyuncu arıyorsunuz. Adam gibi bir transfer ekranında satılığa çıkmış oyuncuları göstermiyor. Antrenman opsiyonları çok basit ve komik. Üstelik adamlarda bir gelişme oluyormuş gibi gelmedi bana. Takım kadrosunu gördüğünüz ekran 11 oyuncuyu bir arada göstermeyi bile beceremiyor. Takımı kurmak için 4 sayfalık menüde bir aşağı bir yukarı gidip duruyorsunuz. Fikstür ve tablolar alakasız bir yerdeki kötü hazırlanmış ekranların içinde. Kısacası kariyer modunda sayfa sayfa dolaşıp aşağı yukarı kaydırmalardan başka bir mücadele yok. Üstelik İngiltere 3. liginden bir takım alıp Premier Lige çıkartmayı falan unutun. Zayıf takımlarla oynamak çok zevksiz ve hemen sıkılıyorsunuz.


Paslaşamamak

Oyunu oynamaya başladığınızda ilk fark edeceğiniz şey paslaşmanın oldukça zorlaştığı. Artık her pas yerini bulmuyor ve defans, topları kesme konusunda daha başarılı. Bu bence çok iyi bir gelişme. Gerçek maçlarda oyuncuların tıkanıp kaldığı, pas çıkaramadığı pozisyonları bire bir yaşıyorsunuz ve sık sık yerini bulmayacağını bildiğiniz halde umutsuzca pas çıkarıyorsunuz. Bu FIFA 10'un yeni topsuz alan oyunlarını daha da önemli kılıyor. Ama paslaşmadaki diğer bir zorluk adamların her zaman istediğiniz yere pas atmaması. İyi takımlarda bu sorunu daha az yaşıyorsunuz ama zayıf bir takım aldınız mı istediğiniz adama pas atmak veya orta yapmak tamamen oyuncunuzun paşa keyfine kalmış. Zaman zaman saç baş yolmamak elde değil.
Oyun bu sene biraz daha yavaşlamış gibi. Ayarlardan maçı hızlandırmak mümkün olsa da maç sırasındaki adrenalini arttıracak kadar hızlanamıyorsunuz. Bu biraz da oyunun yeni yapısı yüzünden alınmış bir karar gibi. Sonuçta topsuz alan oyunları ve kolay pas çıkaramamak daha fazla düşünerek oynamanızı gerektiriyor. Belki oyun artık daha gerçekçi ama daha eğlenceli gibi gelmedi bana.

Dışarıdan Asılmak

Gelelim gol atmaya. FIFA 10'da geçen senelere göre dışarıdan gol atmak çok kolaylaşmış. Özellikle uzak köşeye doğru çekilen şutlar çok kolay giriyor. Ceza sahasının önündeki 5 metrelik alan şut gücünü doğru ayarlamaya alışmış her oyuncu için penaltı gibi. Buna karşılık ortalara kafa atmak, sahasının içine kısa paslarla girmek çok zor. Üstelik bu pozisyonlarda kaleciler panter kesiliyor. Mesela ilk denememde alışana kadar 3-4 kere saçma sapan geri pas hatası yaptım ve hepsinde rakip altı pasın önünden topu dışarı attı veya kaleci kurtardı. Topsuz oyun ve Freestyle'ı kullansanız bile oyunda pozisyon yaratmak oldukça zor. Bir de az sayıdaki pozisyonda gol atamayınca ister istemez işi dış şutlara bırakıyorsunuz ve oyunun tadı kaçıyor. EA Sports'un en kısa sürede bir yama ile bu dengesizliği düzeltmesi gerekiyor.


Hakem Kararı

FIFA 10'da bir şeylerin değiştiğini görmek güzel. Gerçekçilik uğruna eğlenceyi kaçırsa, korkunç menüleri ve eksik bir dolu özelliği olsa da FIFA 09'un ardından 10 ilaç gibi. Ama bana öyle geliyor ki Pro Evolution Soccer 9 çıktıktan sonra kimse bu ilacı içmek istemez. Ama serinin hareketlenmesi FIFA 11 için bizi umutlandırıyor.

Minimum Sistem Gereksinimi;
Windows XP SP2/SP3, Vista, Win7
Intel Pentium IV 2.4GHz
512 MB (XP) veya 1GB (Vista, 7)
GeForce 6600 veya ATI Radeon 9800 Pro veya, Shader Model 2.0 destekli veya daha yüksek
4,4 GB veya daha fazla boş disk alanı


Kod:
ÜÜÜÜÜÜßßßßßßÛÛÜ
Ûßßßßß ÜÜÜÜÜÜÛÛÛÛ ÛÛ²²Ü
Û ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ ÛÛÛÛ²²
Û ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ ÛÛÛÛÛ±
Û ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ ÛÛÛÛÛ±
Û ÛÛÛÛÛÛß ßÛÛÛÛÛÛ ÛÛÛÛÛ°
Û ÛÛÛÛÛÛÜ ÜÛÛÛÛÛÛ Û²ÜÜß°
Û ÛÛÛÛÛÛßÜßÛÛÛÛÛÛ Û±ÛÛÛÛÛÜÜÜ
ÜÜÛÛ ÛÛÛßÜÛÛßÛÛÜßÛÛÛ Û ÜÜßßÛÛÛÜßßÜ
ÜÛÛÛÛßÛ ÛÛÜÛÛßÜÛÜßÛÛÛÛÛ Û °°ß²ÜßÛÛÛÜ ßÜ
ÜÛÛÛß °Û ÛÛÛ±°ÛÛßÛ²°ßÛÛÛ Û °ÜÛÛ²ßÜßÛÛÛ Û
ÜÛÛß ÜÛÜ°Û ÛÛßÜÛßÜÛÜßÛÜÛÛÛ Û ÛÛß°°°°Ü ßßß ± ÜÜÜÜÜÜÜ
ÜÛÛß °°ßÛ°Û ÛÛÛßÜÛßŞß²°ÛÛÛÛ ÛÜÜÜÜÜÜÜßßßßßßßßßßß ÜÜÜÜÜ°ÛÜ
ßßß °°±±ÜÜÛ ÛÛßÜßÜÛŞÛÜÛÜÛÛÛÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÛÛÛÛÛÛÛÛßßßßßßÛÛİÛ ßÜ
ÜÜÜÜÜÜÜßßßßßßßßß ÜÜÜÜÜÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛßßÛÛßßÛÛÛß ÛÜ ÛÛÜÜ ÜÜÛÛİÛ Û
Û°ÜÜÜÜÜÜÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛßÛßßßÛÛÛ ÛÜ ßÛÛ Ûß ÛÛÛ ÛÛÛÛÛÛÛÛ ÛÛÛÛİÛ Û
ÛŞÛÛÛßßÛßßÛÛÛ ÛÜ ßÛß ÛÛÛ ÜÛÛ Ûß ÜÛÛ ÛÛ ÛÛÛ ÜÜÛÛÛÛÛÛ ÛÛÛÛİÛ Û
ÛŞÛÛÛ ÛÛ ÛÛ ÛÛ ÛÛ ÛÛÛ ŞÛÛ ÜÛÛÛÛÛ ÛÛ ÛÛÛÛÜßßßßÛÛÛÛÜÜÛÛÛÛİÛ Û
ÛŞÛÛÛ ßÜÜÛÛÛ ßÜ ßÛÛÛÜßÛßÜÛÛÛ ÛÛÛÛÛÛÜÜÛÛÜÜÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛßßßßßßß°Û Û
ÛŞÛÛÛ ÛÛÛÛÛÛ ÛÛßÜÛÛÛÛÛÜÛÛÛİÛÛÛÛßÛÛÛßßßßßßßß ÜÜÜÜÜÜÜÜÜܲ±±°°°ßßÛ Û
ÛŞÛÛÛÜÜÛÛÛÛßßßßßßßßßßßÛÛÛÜßÛİÛÛßÜÛÛÛÛ Ûßßßßßßß±±ÜÜÜÜÜÜ ßÛ²±±±°° ßÜÛ
Û°ßß ÜÜÜÜÜÜÜßßßßß±ßßÛ ÛÛßÛÛÜİÛÜÛßÜÛÛÛ Û ÛÛÜ°°°°°Û ÛÛÛßßÜ ßßßßßßßßß ß
ßÛÛßß±²±° Üܲ °°°ÜÛ°Û ÛÛÛ ßÛİÛÛ ÜÛÛÛÛ Û °ÛÛÛÜ°°±ßÜÛÛÛ Û
ßßܱ±±° ÛÛÛÜ ßÛß°Û ÛÛßÛÜßÛßÜÛßÜÛÛÛ Û°°°ßÛÛßÜßÜÛÛÛ Üß
ßßß ±ÛÛÛÜ °Û ÛÛÛ ßÛÜÛÛ ÜÛÛÛÛ Û°°°°ÜÜßÜÛÛÛÛ Üß
ßÛÛÛÛ Û ÛÛÛÛÜßÛßÜÛÛÛÛÛÛ Û° ßßÜÜÛÛÛÛß Üß
ßß²±Û ÛÛÛÛÛÛÜÛÛÛÛÛÛÛÛ Û ÛÛÛÛÛÛÛß Üß
Û ßÛÛÛÜßÛßÜÛÛÛÛß Û ÛÛÛ²²ÜÜÜßß
Û Ü ßÛÛÛÜÛÛÛßß ÜÛ Û±ÜÜß±ßß
Û ÛÛÜ ßßß ÜÜÛÛÛ Û±ÛÛÛ°
Û ÛÛÛÛÛÜÜÜÛÛÛÛÛÛÛ Û±ÛÛ²°
Û ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ ÛÛÛ²ß
Û ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ ÛÛ±°Ü±
Û ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ Û± Û²±
Û ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ ²İ޲²°
Û ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ ± Û²±°
ÜÜÛ² ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ ²Ş²±± ÜÜÜ
ܲÛÛ²Ü Û²±°± ßßßßßßßßßßßßßßß ±Ş²°Ü°²ÛÛ²Ü
±²ÛÛ± ÜÛ°±° °İÛßßßßßßßßßßßßßÛŞ Û± °ß Û ß² ܲ²ÛÛÜ
ÜÜÜÜß² ÛßÛÛ±ÜÜÛ İÛ ßÛßßÜÜÜßßÛß ÛŞ Û²±Ü°Û ßÛݱ²Ûܱ߰²²ÜÜ
ܲ²ÛÛÛÛ²ÜÛßÛßß°²ÛÛ² İÛ ±°ÜßßÛßßÜ°± ÛŞ°Ûß°±ßßÛÜߪ±ßܲ²ÛÛÛ±²ÛÛÜ
± ÜÛÜ Ûܱ۱±±Û²²± İÛ ÛÜ°ßÛÜÛß°ÜÛ ÛŞ °ÜÛÛÛ²ÜÜÛÜßݱ²Û ßÛ²ß İ
ܲ²Û²Üß²ß°Ü°ß±ß ßßßßßßßßß Û ÛÛÛÜ ÜÛÛÛ Û ßßßßßßßßßßßßß±²ÛÜÜÛßÛÛ²
ޱ²ßÛ ßÜßÛÛÛÛ°ÛßßßßßßßßßßßßßßÜÛÛÛÛ ÛÛÛÛÜßßßßßßßßßßßßßßÛ ßÛß²ÛÜÛܲß
± ÜßÛßÛ±±²ÛÛ Û ÛÛßß ÜÛßßÜÜÛÛ ÛÛÜÜßßÛÜ ßßÛÛ Û ÛÜ°ß ÛßÛ İ
ܲ²Ş²ÛÛßÜÛÛÛ±±° Û ß ÜÛÛßÜÛÛÜßßÜÛÛÛÛÛ ÛÛÛÛÛÜßßÜÛÛÜßÛÛÜ ß Û ÛßÛÛ±ÜÜßÛÛÛÜ
ޱ²ßÛ²ßÜÛÛÛÛßß°Ü Û Ü ßÛÛÜßÛÛÛÛßÜÜßÛÛÛ ÛÛÛßÜÜßÛÛÛÛßÜÛÛß Ü Û Ü°ßßÛÛÛÛÜßÛÛ²
ßÜÛÛÛÜßÛß ÜÜßÛÛ Û ÛÛÜÜ ßÛÜÜßßÛÛÛÜ ÛÛ ÛÛ ÜÛÛÛßßÜÜÛß ÜÜÛÛ Û ÛÛßÜÜ ßÛßܲ±±Û
ŞÛÛÛÛÛÛ °ÛÛÜ ŞÛ ÛÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÛÛÜß ßÜÛÛ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÛ Ûİ ÜÛÛ° °±±ÛÛÛİ
ÛÛÛÜßÛİ°ş ßÛÛÜÛİ Ü °°°°°Ü Û ÛÜßßÛßÛßßÜÛ Û Ü°°°°° Ü.k ŞÛÜÛÛß ş°ŞÛßÜÛÛÛ
ÛÛÛ²ßÛİÛÜßÜ ßßÛÛÜ ßÜ ßÛÛÛÛ± Û ßÛßßÜÜÜßßÛß Û ±ÛÛÛÛß Üß ÜÛÛßß ÜßÜÛŞÛß²ÛÛÛ
ÛßÜÜÛÛŞÛÛÛÜ ß Ü ßßÛÜÜ ßÜ ß²Û± Û ±°ÜßßÛßßÜ°± Û ±Û²ß Üß ÜÜÛßß Ü ß ÜÛÛÛİÛÛÜÜßÛ
Û²ÜÜßߪÛßÛÛÛÛÜÜ ß Ü ßÜÜ ß Û ÛÜ°ßÛÜÛß°ÜÛ Û ß ÜÜß Ü ß ÜÜÛÛÛÛßÛİßßÜܲÛ
ÛßßÜÜÛŞß ßßßßÛÜÜ ß ßß ÛÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÛ ßß ß ÜÜÛßßßß ßİÛÜÜßßÛ
ŞÜßß ßß±Ü proudly ßßßßßßßßßßßßßßß announces Û ß±ÛÜİ
ß Ü²±ÛÛ²Ü ß Û ÜÛÛÛÛ
ޱ±ÛÛÛÛÛÛÛİ °Ü ÜÜ ÜÜ °ÜÜÜÜÜ °ÜÜÜÜÜ° Ü ÜÛÛßÛÛÛİ
°±ÛÛÛÛÛÛÛÛ± ÛÛ ÛÛßÜ ÛÛ ÛÛß ÛÛ ÛÛß ßÛÛ ÛÜ ÜÛÛÛß ÜÛÛÛ
Û ßܲ۲Üß Û ÛÛ ÛÛ ßÛÛ ÛÛÜÜ ÛÛ ÛÛ ÜÜ ßÛÜßßÜ ßÛßÜÛ
ŞÛÛÛİߪÛÛÛİ ÛÛ ÛÛ ÜÛ° °ÛÜ °ÛÜ ÜÛ° ÜÜÜßßß ±ÜßßÛÜÛݱÛÛÛ
Û±ÛÜÛÜÛ±Û Û± ÛÛ Û±ß ß± ß±Û±ß ßÜÜÛÛÛßßß°ÛÛÛ
ßÛ°Û°Û°Ûß ßßßÜÜÜ ÜÛÛÛÛß Ü ÜÛßÛÛÛ
ßÜ ß ß ÜÜß ßÛÛßßÛÛÜÛ ÛÛÛ
ÜßßÜÜÛß ß ßÛßÛÛÛÛ
²²±Üܲ FIFA 10 (C) EA Sports Û ÛÛÛ
ÛÛ² Û Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û release date ...: October 2762 Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û protection .....: Securom 7.40.0009 Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û # of discs .....: 1 Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û languages ......: PL/EN/CZ/HU/RU Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û --------------------------------------------------- Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û Play professional soccer your way in EA SPORTS FIFA Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û Soccer 10. From the moment you step onto the pitch, Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û FIFA 10 challenges you to think and react like a Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û real player. EA SPORTS FIFA 10 gives players new Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û levels of control to experience the beautiful game Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û like never before. This is a soccer game in which Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û players can select a soccer team from across Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û national and international leagues and clubs, Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û compete in a variety of gameplay modes (e.g., Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û single matches and tournament-style), and improve Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û skills through practice shootouts. Wider dribble Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û touches and new collision sharing allow for a less Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û predictable yet extended fight for possession, Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û resulting in more realistic battles between the Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û dribbler and his defender. Improved Urgency AI Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û logic, with over 50 new movement cycles, delivers Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û more responsive positioning so your players stay Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û focused on the ball and move at a speed appropriate Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û to the action. Players better analyze space, Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û resulting in pinpoint passes that give their Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û receivers more options and time to outrun defensive Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û pressure. Refinements to the shooting system and Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û tweaks to the ball physics create a wider, more Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û realistic variety of shots that enhance the Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û exhilaration of scoring. With over 50 improvements, Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û FIFA 10's new Manager Mode is as close as you can Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û get to running a team without actually being named Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û to the job. Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û ÛÜÜßßÛ
ÛÛ² Û Ü±ßß ßßÜİ
ÛÛÛÜ Û ß Ü²±ÛÛ²Ü ß
ÛÛÛßÛÛÜ Ü °Ü ÜÜ °ÜÜÜÜÜ° °ÜÜÜÜÜÜ° °ÜÜÜÜÜ °ÜÜÜÜÜ Ş±±ÛÛÛÛÛÛÛİ
ÛÛÛÜ ßÛÛÛÜ ÜÛ ÛÛßÜ ÛÛ ÛÛß ßÛÛ ß ÛÛ ß ÛÛß ÛÛ ÛÛß ÛÛ °±ÛÛÛÛÛÛÛÛ±
²ÛÛÛß ÜßßÜÛß ÜÜ ÛÛ ßÛÛ ÛÛ ÛÛ ÛÛ ÛÛÜÜ ßßÜÜÜ Û ßܲ۲Üß Û
Û²Û²ŞÛÜÛßßܱ ßßßÜÜÜ ÛÛ ÜÛ° °ÛÜ ÜÛ° ÛÛ °ÛÜ ÜÜ ÛÛ ŞÛÛÛİߪÛÛÛİ
ÛÛ²°ßßßÛÛÛÜÜß ÛÛ Û±ß ß±Û±ß Û± ß±ÛÜÛÛ ÛÛÜÜÛß Û±ÛÜÛÜÛ±Û
ÛÛ²ßÛÜ Ü ßÛÛÛÛÜ ÜÜÜßßß ßÛ°Û°Û°Ûß
ÛÛÛ ÛÜÛÛßßÛÛß ßÜÜ ß ß Üß
ÛÛÛÛßÛß ß ßÛÜÜßßÜ
ÛÛÛ Û 1- Unpack, burn or mount ²Üܱ²²
ÛÛÛ Û 2- Install game Û ²ÛÛ
ÛÛÛ Û Use key: GF4C-WT22-G4MP-5VKD-2PPT Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û 3- Copy the crack included to PROPHET dir Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û 4- Straight to hell Û ÛÛÛ
ÛÛÛÜÜÛ Û ÛÛÛ
ÛßßÜÜÛ Û ÛÛÛ
ŞÜßß ßß±Ü Û ²ÛÛ
ß Ü²±ÛÛ²Ü ß Û ÜÛÛÛ
ޱ±ÛÛÛÛÛÛÛİ °ÜÜÜÜÜ °ÜÜÜÜÜ °ÜÜÜÜÜ °ÜÜÜÜÜ °ÜÜÜÜÜÜ° °ÜÜÜÜÜ Ü ÜÛÛßÛÛÛ
°±ÛÛÛÛÛÛÛÛ± ÛÛß ÛÛ ÛÛß ÛÛ ÛÛß ÛÛ ÛÛß ÛÛ ß ÛÛ ß ÛÛß ÛÛ ÛÜ ÜÛÛÛß ÜÛÛÛ
Û ßܲ۲Üß Û ÛÛ ÜÜÜÜ ÛÛ ÜÜß ÛÛÜÜ ÛÛÜÜ ÛÛ ßßÜÜÜ ßÛÜßßÜ ßÛÛÛÛ
ŞÛÛÛİߪÛÛÛİ °ÛÜ ÛÛ ÛÛ ±Ü °ÛÜ °ÛÜ ÛÛ ÜÜ ÛÛ ±ÜßßÛÜÛݲÛÛ²
Û±ÛÜÛÜÛ±Û ß±ÛÜÛÛ Û± ÛÛ ß±ÛÜÛÛ ß±ÛÜÛÛ Û± ±ÛÜÜÛß ßÜÜÛÛÛßßß°Û²Û
ßÛ°Û°Û°Ûß ÜÛÛÛÛß Ü ÜÛß²ÛÛ
ßÜ ß ß ÜÜß ßßßÛÛßßÛÛÜÛ ²ÛÛ
ÜßßÜÜÛß ß ßÛßÛÛÛÛ
²²±Üܲ Û ÛÛÛ
ÛÛ² Û ViTALiTY + BACKLASH + RiTUEL + BAZOOKA + GENESiS Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û CRD + ROGUE + OUTLAWS + rG + VGN Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Û Û ÛÛÛ
ÛÛÛ Ûİ ÜÜÜÜÜßßßß ÜÜÛÛÛÛÛÜÜ ßßßßÜÜÜÜÜ ŞÛ ÛÛÛ
ÛÛÛ ÛÛ Üßß ÜÜÜ Ü°±ÛÛßß ßßÛÛ±°Ü ÜÜÜ ßßÜ ÛÛ ÛÛÛ
ÛÛÛ ÛßÛÜ ÜÛß ÜÛÛÛßß° Û ÜÜÜÜÜÜÜ Û °ßßÛÛÛÜ ßÛÜ ÜÛßÛ ÛÛÛ
ÛÛÛ Û ßßÛÛÜÜÛÛÛÛ ÜÛß ÜÜß ÜÜßßß±²²²²ßßßÜÜ ßÜÜ ßÛÜ ÛÛÛÛÜÜÛÛßß Û ÛÛÛ
ÛÛÛ ßÛÜÜ ßßßÛÛ ŞÛ Û ÜßÜܲ²²ÛÛÛ²²ÛÛÛÜÜßÜ Û Ûİ ÛÛßßß ÜÜÛß ÛÛÛ
ÜÛÛÛÜ ßßÛÛÛÜÜÜ Ü Ûİ ÜÛÛÜÛßܱ±²ÛÛÛÛÛÛÛ²²ÛÛÛÛÛÜßÛÜÛÛÜ ŞÛ Ü ÜÜÜÛÛÛßß ÜÛÛÛÜ
²ÜßÛÛÛÛÜÜ ßßßÛß ÜÛ ÛÜ ßÛ ±±²ÛÛÛÛÛÛÛÛÛ²²ÛÛÛÛÛ Ûß ÜÛ ßÛÜßÛßßß ÜÜÛÛÛÛßÜÛ
²ÛÛ ßÛÛÛÛÛÛ²ÜÜ ÜÛß ßßÜ ÛŞ±²²²ÛÛßÛÛÛß±Û²²²ÛİÛ Üßß ßÜ ßÛÜ ÜÜÛÛÛÛÛÛÛß ÛÛÛ
±ÛÛÛÜ ßß±²Ûß Ü²ß ßÜÜß Û Ûßß²²²Û°Û°Û²²ÛßßÛ Û ßÜÜß Üß ÜÜ ßÛÛÛßß ÜÛÛßÛ
° ²ßÛÛÜ Üß ÜÛß ÜßßÜ ÜÜ ŞÛŞİ ß°ÛÛÛ°ß ŞİÛİ Üßß Üß Û ßÜ ÜÛÛß² °
°ÜÜÛİ ±° ŞÛİ Û ßÜß ßÛ ±²ÜÜÜܲ²ß ßÛÛÜÜÜÜÛÛ Û ßÜ ± ß Ü± °± ŞÛÜÜ° °
ÛÛÛÛÛ Ûİ ÛÛ Û ßÜ ß ßßÜß²Û۲߲ Ü ²ßÛÛÛÛßÜß ßßßÜÛ ÛÛŞÛ ÛÛÛÛÛ°
ÛÛÛİ ŞÛ ŞÛİ Üß Û ÜÛÛÜß²ÛÜßÜ°ßܱÛÛÛÛÛÛÜß°ÜßÜÛ²ßÜÛÛÜ Ü °Û ŞÛİÛİ ŞÛÛÛ ±
±ÛÛÛ ÛÛİŞÛİ ßÜÜß ÜÛßßÜÜ ±Û ß±²²ÛÛÛÛÛÛß Û± ÜÜ ßÛÜ ßß Şİ ŞÛİÛÛ ÛÛÛ± ²
° ²ÛÜ ÛÛ ßÛÜ ßß Ü ß±ÛÛÜÜß ß Üß²²²ßÜ ß ßÜÜÛÛ±ß ß Üß Û ÜÛߪÛİÜÛ² ° Û
ß²ÛÜÛÛÜ ß² ÜßßÜß ßÜ ß°ÜÛÛÜ ß ß ÜÛÛÜ°ß ßÜÜß ÜÜß °ß ÜÛÛ۲߰ °ŞÛ
ßßÛÛÜ ß° ßÜ ÜßßßÜ ßÛÛÜ ÜÛÛß ÜÜÜÜ ÜÜßß Ü ÜÛÛßß² ° ²Ûİ
ß Ü²°° ßÛ Ü Û ß²±° Ü ÜÛ±ß Üßß Ü ßÜ ş Üß ßÜ ß ± ±ÜÛß°
ŞÛ ßßÜÜ ßÜÜ ß Üß °ÜÛÛÛ±±İ ßÜ ßÜß Û ßßß Üß Ûİ ÛÜÜ²ß °
Û± ÜßßÛ ßÜÜÛÛÛÛ±±ÛßÜÜÜß ÜÜß ÜÛ ÜÛ²ß °ÜÜ °
ßÛÜ ßÜÜÜÜÜÜÜÛÛÛÛÛ±±±ÛßܱÛÛÛÛÛÜÜÜÜÜÜÜß ÜÜÛ߰ܲßß ß°
ßÛÜ Ü ßßß²Û±±±²²ßß ßß²²±±ÛÛ²ßßß ²Ûßß°± o3.2oo9 °
ÛÜ ßßÜÜÜ Ü ÜßÜ ßÛÜÜ ÜÜÜ Ş² ° °
ÛÜ ßßÜ ßßÜÜÜ ßß ÜÜßß ßÜ Ûİ ascii: korma[67] °
Üß ßÜ ŞÛ ßßÜÜ ßßßßß Ü ßÜÜß ŞÛ ° Ü°
Üß Ûİ ßßÜÜÜÜÜÜßß ÜܲÛß °
Û ŞÛ ÜÜÜÛÛÛÜÜ ÜÜܲ²ÛÛßß °
ßÜÜÛß ÜÛßß ßß²²ÛÛÛÛÛÛÛ²ßßß Cracker, Game/Shell Supply
Û

Resim
http://rapidshare.com/files/333660385/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part01.rar
http://rapidshare.com/files/333663194/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part02.rar
http://rapidshare.com/files/333655085/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part03.rar
http://rapidshare.com/files/333654136/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part04.rar
http://rapidshare.com/files/333655962/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part05.rar
http://rapidshare.com/files/333659694/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part06.rar
http://rapidshare.com/files/333659870/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part07.rar
http://rapidshare.com/files/333658257/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part08.rar
http://rapidshare.com/files/333658037/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part09.rar
http://rapidshare.com/files/333657493/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part10.rar
http://rapidshare.com/files/333658452/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part11.rar
http://rapidshare.com/files/333657070/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part12.rar
http://rapidshare.com/files/333655858/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part13.rar
http://rapidshare.com/files/333661044/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part14.rar
http://rapidshare.com/files/333662099/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part15.rar
http://rapidshare.com/files/333658621/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part16.rar
http://rapidshare.com/files/333659841/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part17.rar
http://rapidshare.com/files/333654610/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part18.rar
http://rapidshare.com/files/333659838/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part19.rar
http://rapidshare.com/files/333656313/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part20.rar
http://rapidshare.com/files/333663198/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part21.rar
http://rapidshare.com/files/333660937/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part22.rar
http://rapidshare.com/files/333655957/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part23.rar
http://rapidshare.com/files/333654491/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part24.rar
http://rapidshare.com/files/333659169/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part25.rar
http://rapidshare.com/files/333654309/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part26.rar
http://rapidshare.com/files/333660246/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part27.rar


Resim
http://netload.in/dateixaIC68hl5u/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part01.rar.htm
http://netload.in/datei7bdCvNnD9l/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part02.rar.htm
http://netload.in/datei8O8rRB4Ebj/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part03.rar.htm
http://netload.in/dateiHTQjlrfOJ5/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part04.rar.htm
http://netload.in/dateiAY7JnwBEPM/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part05.rar.htm
http://netload.in/dateiCfx2w1qyFA/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part06.rar.htm
http://netload.in/dateiq7Cg2nYMqG/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part07.rar.htm
http://netload.in/dateikGNQKUc3PZ/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part08.rar.htm
http://netload.in/dateiEmGh0pjmBj/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part09.rar.htm
http://netload.in/dateickuU5zjOIY/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part10.rar.htm
http://netload.in/dateie2PDAvR6Lw/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part11.rar.htm
http://netload.in/dateiweuXv8v0BR/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part12.rar.htm
http://netload.in/dateiKTD3hrblsF/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part13.rar.htm
http://netload.in/dateiO8xi9k10Pl/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part14.rar.htm
http://netload.in/dateis2eXNNPKyM/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part15.rar.htm
http://netload.in/dateiGN8Y4TkBSw/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part16.rar.htm
http://netload.in/dateiTY4s0DxkyO/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part17.rar.htm
http://netload.in/dateiSSDbmzb0gD/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part18.rar.htm
http://netload.in/dateiFkM7Dba8gX/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part19.rar.htm
http://netload.in/dateirsAmqViRZ3/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part20.rar.htm
http://netload.in/dateibJbSK63ieg/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part21.rar.htm
http://netload.in/dateiZCxXa9SHku/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part22.rar.htm
http://netload.in/dateiMf6n11VrJY/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part23.rar.htm
http://netload.in/dateijZ2cVQEs5P/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part24.rar.htm
http://netload.in/dateir9XgQlxohg/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part25.rar.htm
http://netload.in/datei4S5UffFHQQ/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part26.rar.htm
http://netload.in/dateiOFZ40qnMvo/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part27.rar.htm

Resim
http://www.filefactory.com/file/a186g23/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part01.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g22/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part02.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g1f/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part03.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g1e/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part04.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g20/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part05.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g11/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part06.rar
http://www.filefactory.com/file/a186hcf/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part07.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g15/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part08.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g24/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part09.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g12/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part10.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g19/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part11.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g16/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part12.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g2a/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part13.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g21/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part14.rar
http://www.filefactory.com/file/a2d2b75/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part15.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g2h/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part16.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g1g/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part17.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g2f/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part18.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g2b/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part19.rar
http://www.filefactory.com/file/a2e4d4g/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part20.rar
http://www.filefactory.com/file/a2a22be/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part21.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g26/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part22.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g48/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part23.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g25/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part24.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g2g/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part25.rar
http://www.filefactory.com/file/a2108gh/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part26.rar
http://www.filefactory.com/file/a186g74/n/F.10.MLT5.PRPHT.Up.by.godsend.VB.part27.rar


PARTLAR UYUMLUDUR.CRACK İÇİNDEDİR.

0 yorum:

back to top